26 Νοεμβρίου 2011

συντήρηση τροφίμων

Θα ήταν ευχής έργο αν μπορούσαμε να καταναλώνουμε όλες τις τροφές φρέσκιες, τη στιγμή της παραγωγής τους, αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο.
Ο άνθρωπος από πολύ νωρίς βρέθηκε στην ανάγκη να εφεύρει τρόπους συντήρησης της τροφής, ώστε να διατηρήσει τα περισσεύματα της τροφής του για να τα καταναλώσει όταν τα είχε ανάγκη.
Κατάψυξη, αλάτισμα, κάπνισμα, κονσερβοποίηση, παστερίωση, πρόσθετα συντηρητικά τροφίμων, αποστείρωση, όλα παρουσιάζονται στο βίντεο της εκπαιδευτικής τηλεόρασης στο οποίο θα οδηγηθείτε κάνοντας κλικ στην εικόνα. Αξίζει να το δείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου