10 Δεκεμβρίου 2011

φρέσκα μαθητικά μπλογκ στην Κομοτηνή!

Δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει τους δασκάλους πιο χαρούμενους, από το να βλέπουν μαθητικές δημιουργίες που γίνονται με όρεξη, μεράκι και πολύ προσωπικό χρόνο από τα παιδιά.
Νέες αφίξεις στο χώρο των ιστολογίων,φτιαγμένες από μαθήτριες της Ε'Δημοτικού:

Ας αρχίσουμε με τη δικιά μας Μαργαρίτα και το ιστολόγιό της Back2school, όπου με χριστουγεννιάτικη διάθεση, λόγω των ημερών, μπορείτε να απολαύσετε τραγούδια, βιντεάκια, αλλά και πολλά άλλα θέματα που ενδιαφέρουν τα παιδιά. Κλικ στην εικόνα!
Η φίλη μας Δήμητρα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής έχει σκαρώσει το πανέμορφο μπλογκ The craziest class , όπου γράφει τις σκέψεις της, βάζει υλικό για τα μαθήματα της τάξης, μουσική, chat και πολλά ακόμη που σίγουρα σας ενδιαφέρουν. Έχει κερδίσει και το πρώτο της βραβείο, που δίχως άλλο το αξίζει!Κλικ!
Φρεσκότατο και το ιστολόγιο της φίλης Έμμας ,Unusual Company, από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής επίσης. Επισκεφτείτε το!
Πολλά μπράβο, κορίτσια!Σας παρακολουθούμε!

3 σχόλια:

  1. Κυρία Μαρίνα νομίζω έτσι μου είπε η Μαργαρίτα.... Ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας διαφημίσατε πραγματικά νομίζω ότι θα έχουμε πολλούς επισκέπτες! Ελπίζω οι συνέπειες και τα γεγονότα να πετύχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμμα μου, πραγματικά θεωρώ πολύ ωραία την προσπάθειά σας και εύχομαι αυτός ο τρόπος που διαλέξατε για να εκφράζεστε να κρατήσει τη φρεσκάδα της ηλικίας σας.Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή